Mistä  koiraistuin idea on syntynyt? Vuonna  1990 kanadalainen Colin Catton käytti ensin lastensa kanssa taakse tulevaa lastenistuinta. Colin kokeili Classic Seat TM lastenistuinta .Hän totesi sen turvallisemmaksi ja helpommaksi vaihtoehdoksi kuin tarakalle asennettava istuin. Kun koira tuli taloon, ei pyöräily  ollut mahdollista villin koiran kanssa. Jack terrierin piti päästä kaikkialle mukaan, eikä se hyväksynyt kieltävää vastausta. Kokemus Classic Seat TM istuimesta oli jäänyt Colinin mieleen. Colin kiinnitti muoviämpärin poikkitankoon. Jack nousi välittömästi istuvaan asentoon, jossa etutassut nojaavat ohjaustankoon ja siinä se ratkaisu oli. Monta prototyyppiä myöhemmin ja monen testaustunnin jälkeen syntyi Buddyrider.

Koirani on niin arka tai villi ,miten se tottuu  istuimeen? Hyvin tottuu, kun se haistaa näkee yms. maailman uudesta turvallisesta näkökulmasta ja on omistajansa lähellä. Katso asennusohje.

Täytyykö minun muuttaa normaalia pyöräilytapaani, kun istuin on ohjaustangon ja satulan välissä? Kyllä hieman, mutta muutos on vähäinen. Pyöräily on antoisampaa, kun näkee lemmikin  koko pyöräilyn ajan.

Voinko helposti vaihtaa istuinta toiseen pyörään? 
Kyllä ,voit irrottaa koiraistuimen kiinnitystangon ja siirtää sen pyörästä toiseen .

Sopiiko istuin pyörääni? Lemmikinistuin kiinnitetään satularunkoon, sopii siis kaikkiin pyöriin joissa on suora ohjaustanko.

Asennusohjeet

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player